Een grappig T-shirt met een ludieke tekst is zeker niet alleen voor Carnaval, feestjes of partijen! Steeds meer mensen laten hun creatieve geest de vrije loop en gaan en eigen T-shirt ontwerpen. Heb jij ook een leuk design bedacht of kwam je wat mooist tegen op het internet? Stuur het naar ons op en misschien nemen we het wel mee in ons volgende blog!

Wil jij ook kleding bedrukken met je eigen grappige quote of illustratie? Bekijk dan snel de verschillende mogelijkheden!

10. Mopperkontje (RUMAG)

Ken jij ook een mopperkontje die je wel kunt verblijden met een grappig bedrukt kledingstuk? Deze quote van RUMAG zegt alles wat je wilt. En wat als ie gaat mopperen dat hij liever één met lange mouwen had? Dan heb je het goede shirt uitgekozen! Zegt weer wat over je smaak.

mopperkontje

9. Netflix & Chill

Ken jij of ben jij ook een bankhanger? Verslaafd aan marathons (van je favoriete serie) en dan niet die inspannende in de buitenlucht? Dan is deze te gekke trui echt iets voor jou. Ook handig voor een date! Dan kun je gelijk laten zien wat je het liefst zou willen doen: lekker binnen blijven, met een dekentje op de bank je favoriete serie kijken. Je hebt geluk: het wordt weer winter! Heb jij ook weer een excuus om de gordijnen lekker dicht te houden.

netflix n chill

8. Iets te veel “Hitman” gespeeld?

Voor wanneer je naar iemand doe gaat die je niet mag. Of wanneer je wil laten zien dat jij een fan bent van games zoals “Assassins Creed” of “Hitman”. Als je een grap met iemand wilt uithalen, kun je het maar beter goed aanpakken. Wij zouden zeggen: Niet aantrekken als je naar je ouders toegaat in het weekend!

Good-Morning-I-See-The-Assassins-Have-Failed-T-shirt

7. Weer eens wat sredna!

Snap jij hem al? Omdenken was het woord van het jaar, en nu kun je het ook op je shirt laten drukken. Wel een beetje verwarrend, al zeggen we het zelf. Je zou er ook een puzzel van kunnen maken, of een hele schuine mop kunnen drukken! De mogelijkheden zijn soolednie.

mosredna

6. Iets met stratenmakers?

Ben jij ook zo verzot op je gebit en wil jij graag aan iedereen uitleggen dat je moet oppassen voor bakstenen? Of misschien ben je wel een stratenmaker die een carrière als tandarts wil beginnen. Wat het ook is, dit is er vast wel een leuk shirt voor!

slecht voor je tandenfunny-rood-en-slecht-voor-tanden-t-shirt

5. Een combinatie van Disney en Kunstgeschiedenis

Nooit gedacht dat onze eigen vincent een wereldhit zou scoren, maar blijkbaar is het toch gebeurd! En dat met een oor.. Knap hoor!

let it gogh

4. Voor Bakkers en Ja knikkers

Ben jij een enthousiaste thuisbakker, iemand die houdt van slagroom kloppen of iemand die het overal mee eens is? Dan moet je dit shirt echt hebben. Sla snel je slag!

klopt

3. Voor de echte Wereldreiziger

Ben jij ook zo’n wereldreiziger die echt overal geweest is? Kan jij alle hoofdsteden van Europa opdreunen? Dan moet je natuurlijk een shirt hebben dat precies dat benadrukt. Wij zeggen: wat is er nu een leuker souvenir?

i lovew london

2. Voor de Scheikundeleraar

Als jij net zo goed was als ik in scheikunde, dan dacht je waarschijnlijk ook dat dit een serieus onderdeel was van de periodieke tafel.’

um-the-element-of-confusion-chemistry-men-s-premium-t-shirt

1.Dat is vast een Online Marketeer..

Wie heeft er nog google nodig als je een vriendin hebt? De grootste encyclopedie van de wereld!

google ggf