He, ben jij aan het zoeken naar gratis gift cards van:PayPal, Bitcoin, Apple Music, Deezer Premium, Google Play, iTunes, Microsoft, Netflix, PSN, PS Plus, Spotify, XBox Live, GAP, Macy’s, Gaming, Eve Online, Imvu, League of Legends, Steam Wallet, Fortnite V-Bucks, Rixty, Runescape Membership, Clash of Clans Gems, Minecraft Premium, Pokemon Go, Star Stable, Groceries, Amazon, Lowe’s, Walmart, Ebay, skype of Staples. Dan heb ik een plek voor je waar je deze gift card of cadeau kaarten kan verdienen.

Ik heb hieronder een uitleg staan, wil je het volledig lezen ga dan naar Primeprizes.

Gift cards

Hoe krijg ik gratis geschenkkaarten?

Zodra u zich aanmeldt bij PrimePrizes, kan je je aanmelden en beginnen met het gratis verdienen van een cadeaubon. Voordat bent aangemeld, kan je de eerste  100 beloningspunten verzamelen door ze te delen op sociale media. Bovendien kan je in totaal 500 PrimePoints krijgen door ze te delen met jouw vrienden. Nadat je bent ingelogd, kan je verdergaan op de pagina “Topaanbiedingen”. Hier krijg je een overzicht van alle fantastische aanbiedingen die je kan doen om punten te verdienen voor cadeaubonnen. Ze hebben het volgende type aanbiedingen:

  • Speel video en mobiele games
  • Kijken naar game-trailers, kookvideo’s en andere leuke films
  • Enquêtes invullen
  • Mobiele apps downloaden
  • Abonneren op nieuwsbrieven
  • Vragenlijsten invullen
  • Deelnemen aan weggeefacties

Als je nieuwsgierig bent naar alle verschillende prijzen die je kunt claimen op de beloningspagina. Bekijk dan de verschillende aanbiedingen.

Hoe biedt PrimePrizes gratis cadeaubonnen aan?

Laten we beginnen met het feit dat ze altijd de beloofde resultaten waarmaken. Er zijn veel reclamebedrijven die graag voor jouw mening en tijd willen betalen. Daarom maken ze het voor je mogelijk om enquêtes in te vullen voor cadeaubonnen. Bovendien ontvangen ze een klein bedrag telkens wanneer je een mobiel spel downloadt / speelt of een andere aanbieding voltooit. PrimePrizes maakt het geld in jouw account veiliger om de echte gratis geschenkkaarten te kopen met een waarde van 10, 20 of 30 euro. Om de uitgaven te dekken en PrimePrizes continu te verbeteren, nemen ze een kleine vergoeding van het verdiende geld. Het is belangrijk om te beseffen dat PrimePrizes hier is om jou te helpen.